Știința a realizat primul transfer pentru sezonul viitor. Moses Abbey a semant cu FC Universitatea Craiova

Conducerea Științei a perfectat primul transfer pentru sezonul viitor.

230504 abbey prezentare

FC Universitatea Craiova a anunțat pe pagina oficială de Facebook transferul mijlocașului de bandă dreaptă, cel care poate juca și număr 8, Moses Abbey, 20 de ani. Acesta a semnat cu Știința pentru un sezon, cu drept de prelungire pe încă trei.

Fotbal Club Universitatea 1948 anunță faptul că mijlocașul ofensiv Moses Abbey, în vârstă de 20 ani, a semnat cu gruparea alb-albastră un contract valabil până la finalul următorului sezon, cu opțiune de prelungire pentru încă trei ani.

Tânărul jucător ghanez, de picior stâng, care poate juca fie număr 8, fie număr 7, a evoluat în acest sezon pentru formația italiană Ravenna, din al patrulea eșalon. Un jucător rapid, cu o tehnică în regim de viteză ridicată, Abbey este unul dintre cei mai prolifici jucători ai lui Ravenna în 2022/23, reușind să înscrie de nouă ori și să ofere șapte pase de gol în 34 apariții.
Născut în Accra, capitala republicii Ghana, micuțul mijlocaș a jucat numai în Italia pentru echipele Rende Calcio și Ravenna FC. Totuși, mijlocașul a fost monitorizat o perioadă de timp de formația din capitala Italiei, AS Roma.
 
Acesta a debutat în fotbalul profesionist în urmă cu doi ani, pe vremea când evolua pentru Rende Calcio, la vârsta de 18 ani și 6 luni, într-o partidă câștigată de echipa sa împotriva celor de la Città di Avireale, scor 1-0. Micuțul ghanez se va alătură echipei din momentul în care perioada de transferuri se va deschide. Mult succes în tricoul alb-albastru, Moses!", se arată în comunicat.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Superliga

Loc Echipă Pct
10. Petrolul Ploieşti 35
11. Oțelul Galați 34
12. Poli Iași 33
13. FC Universitatea 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28