Eugen Trică: „Băieții trebuie să intre pe teren cu determinare și cu o dorință mare de victorie!"

Eugen Trică și Willi Baeten au susținut o conferință de presă înaintea meciului cu U Cluj.

trica Willi

FC U Craiova își joacă una dintre ultimele cărți pentru a mai rămâne cu speranțe în lupta pentru salvarea de la retrogradare. FCU mai are de jucat trei meciuri până la finalul play-out-ului iar partida cu U Cluj este primul dintr aceste jocuri.

Meciul se va disputa sâmbătă, pe teren propriu, cu începere de la ora 17:30.

Eugen Trică a fost cel care a prafațat primul acest meci. „Este o partidă foarte grea. Vom întâlni un adversar bun al campionatului, cu un antrenor foarte bun. Îl știu bine pe Neluțu Sabău. U Cluj are jucători interesanți în echipă, iar aici mă refer la un Roguljić, Bic, pe care îl știți că a jucat și la cealaltă echipă, dar și un atacant foarte bun și foarte mobil, Daniel Popa. El este un atacant de forță, dar este și mobil. Consider că acest atacant poate să joace lejer la primle trei echipe de la noi din campionat.

Noi venim după niște meciuri bune, zi eu, dar nu reușim din păcate să înscriem. Însă, sunt convins că sâmbătă băieții mi se vor mobiliza foarte bine și trebuie să intre cu determinare, dar și cu o dorință foarte mare de victorie. Avem mare nevoie de victorie, iar eu cred că această luptă pentru salvarea de la retrogradare se va juca până în ultima etapă. Avem nevoie și de sprijinul suporterilor. Mă aștept și la un arbitraj corect, așa cum l-am avut la ultimele două meciuri", au fost câteva dintre declarațiile lui Trică.

La rândul său, Willi Baeten a declarat: „Sunt sută la sută pregătit pentru acest meci. Ne dorim foarte mult să câștigăm această partidă cu U Cluj, iar eu consider că putem să salvăm acest sezon în ultimele trei meciuri rămase de jucat."

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Superliga

Loc Echipă Pct
10. Petrolul Ploieşti 35
11. Oțelul Galați 34
12. Poli Iași 33
13. FC Universitatea 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28