Culori: Black Color

De la debutul campaniei electorale au fost semnalate 1.250 de incidente sau fapte ilegale în context electoral, în medie aproximativ 43 evenimente pe zi, anunță purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajbog. Ea spune că duminică vor fi mobilizați aproximativ 42.800 de angajați MAI.

Unul dintre municipiile cu o istorie extrem de bogată, Calafatul a cunoscut în ultimii patru ani o transformare vizibilă, devenind, proiect cu proiect, o localitate modernă pe care cetățenii de la malul Dunării o așteptau de foarte mulți ani. În spatele acestei transformări a stat primarul liberal Dorel Mitulețu care, alături de echipa sa, a reușit în acest mandat să atragă peste 16 milioane de euro în oraș, fonduri europene și guvernamentale, finanțări esențiale pentru dezvoltarea și modernizarea infrastructurii locale, dar și pentru creșterea calității vieții cetățenilor.

Candidatul Partidului Național Liberal la funcția de președinte al Consiliului Județean Dolj, Nicușor Roșca, consideră că unul dintre motivele pentru care nivelul investițiilor în județul Dolj este printre cele mai mici din țară îl constituie starea jalnică în care se găsește infrastructura județeană. Partidul Național Liberal va impune un ritm accelerat de creștere al investițiilor în acest domeniu, punând accentul pe atragerea finanțărilor europene.

La invitația PNL Dolj, Ministrul Culturii, doamna Raluca Turcan, a efectuat miercuri o vizită în Craiova. Împreună cu Ștefan Stoica, președintele PNL Dolj, Nicușor Roșca și Nicolae Giugea, candidații liberali la funcțiile de președinte al Consiliului Județean Dolj și Primar al Craiovei, Raluca Turcan a vizitat șantierul de la Biblioteca Franceză “Omnia”.