Culori: Black Color

Liberalii gorjeni au anunţat, luni seară, transferul a patru primari PSD, care ar urma să candideze din partea PNL la alegerile locale din 2024: Viorel Rotaru de la Bolboși, Mihai Calotă de la Urdari, Sorin Lambu de la Ionești și Lucian Goață, primarul comunei Prigoria.

În cadrul unei conferințe de presă susținute, miercuri, de către consilierii municipali PNL Teodor Sas și Marinel Florescu, au fost aduse în atenție problemele traficului din Craiova, faptul că pensionarii de peste 70 de ani nu mai beneficiază de gratuitate cu autobuzul sau tramvaiul și Programul Rabla ce urmează a se derula la nivel local.

Consilierul local liberal, Teodor Sas, a precizat, în cadrul unei conferințe de presă organizată vineri de PNL Dolj, faptul că în urma presiunilor făcute de PNL și de opinia publică, Primăria Craiova a aprobat creșterea subvenției acordată populației pentru compensarea creșterii prețului la gigacalorie.

Președintele PNL Craiova, deputatul Nicolae Giugea, și consilieriul local PNL Teodor Sas, s-au întâlnit cu mai mulți locuitori din cartierul Bariera Vâlcii. Întâlnirea a avut loc la solicitarea craiovenilor care locuiesc în zonă și care sunt nemulțumiți de condițiile în care trăiesc.

Claudiu Manda a fost reales în funcția de președinte al PSD Dolj cu unanimitate de voturi, joi, acesta menționând că este o performanță să fie reales pentru un al treilea mandat, ținând cont de faptul că preşedinţii ceilalți au stat în funcție maximum cinci ani. 

Reglementarea pieței energiei, subiect aflat în analiză la ora actuală, existând deja discuții în vederea luării unor decizii, poate fi o măsură, dar a precizat premierul Nicolae Ciucă, prezent joi la Craiova, că aceste „măsuri trebuie luate pe baza unui dialog deschis, onest și analiză la nivelul coaliției”.