Culori: Black Color

Olguța Vasilescu a anunțat că 400 de membri ai Pro România Craiova și-ar fi depus adeziunile la PSD Craiova. Dar președintele Pro România Dolj o combate vehement, anunțând că organizația care oricum a fost dizolvată de mult nici măcar nu avea atâția componenți.

Sunt antreprenor și prefer să discut despre economie. Iar cum economia și politica sunt legate una de cealaltă, candidez pentru a pune umărul la dezvoltarea țării și din altă poziție decât cea de om de afaceri. Din poziția de Senator voi iniția Legi care să ajute românii și companiile românești. Împreună cu PRO România postulăm dezvoltarea economică în primul plan pentru a asigura bunăstarea românilor și resursele necesare unor servicii publice de calitate.

Campania electorală care se desfășoară acum pune societatea în fața unei alegeri destul de simple – dezvoltare versus stagnare. Această alegere este mai vizibilă în Oltenia decât în orice altă parte a țării, pentru că Doljul și județele învecinate formează, după ani de guvernare pesedistă, una dintre zonele cele mai sărace nu doar din țară, ci din întreaga Uniune Europeană. Este un adevăr pe care nu ai cum să nu îl vezi.

Florinel Stancu este președinte PRO România Dolj și vicelider la Grupul PRO Europa din Camera Deputaților. Este inginer, deputat ales în circumscripția nr. 17 în anul 2016, membru în Comisia pentru industrii și servicii şi candidat din partea partidului PRO România la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Radu Preda, candidat PMP pentru Senatul României, a precizat, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, că cei doi viceprimari ai Craiovei ar trebui să demareze activitatea „în favoarea cetățeanului” și să țină cont de faptul că lucrurile ar trebui făcute cu responsabilitate.

Ultimele știri