Culori: Pink Color

Am cunoscut-o pe Liliana Hinoveanu în 1986, când eram student, în primul an, şi deja eram considerat un tânăr poet de perspectivă, după ce fusesem licenţiat cu două premii, pentru Poezie – ale revistelor Contemporanul şi Convorbiri literare, la Festivalul Naţional de Poezie „Nicolae Labiş”, organizat, în fiecare an, la Suceava, sub egida Uniunii Scriitorilor din România.

Scriitorii olteni, membri ai Filialei Oltenia Craiova a Uniunii Scriitorilor din România, condusă de preşedinte prof. univ. dr. Ioan Lascu, participă la programul „Citim împreună. Rămânem împreună. Stăm acasă!”, iniţiat de Biblioteca Judeţeană “Alexandru şi Aristia Aman”, din Craiova.

Ministerul Culturii va marca, în data de 19 februarie 2020, printr-o serie de premiere la nivel teritorial, Ziua Națională Constantin Brâncuși 2020. Având scopul de a cinsti memoria părintelui sculpturii moderne la 144 de ani de la nașterea acestuia, evenimentele organizate de Ministerul Culturii vor readuce în atenția publicului operele și geniul creator ale lui Constantin Brâncuși.

Mai multe articole...

Subcategorii