Culori: Red Color

O femeie în vârstă de 67 de ani, din Mehedinți, infectată cu coronavirus, a murit miercuri seară, în urma unui accident rutier produs în Gorj. Aceasta era într-o ambulanță care o transporta la spitalul din Târgu Jiu, autospeciala căzând de pe un pod în urma impactului cu o altă mașină. 

41 de percheziții domiciliare și nouă descinderi, au fost organizate, vineri dimineață, în nouă județe din țară, între care Dolj și Mehedinți, pentru combaterea infracționalității, protejarea comunității de activitățile ilegale și punerea în executare a unor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.

 

portofel viitor politist

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Craiova, elev al Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina, a predat polițiștilor un portofel despre care a spus că l-a găsit pe o bancă în zona Teatrului Național „Marin Sorescu”. 

Acesta s-a prezentat la sediul Secției 1 Poliție Craiova, ieri seară.

În interiorul portofelului se găsea suma de 300 de euro, precum și documentele personale ale unui bărbat de 49 ani, din Craiova.

Polițiștii au luat legătura cu cel care a pierdut portofelul, acesta bucurându-se când aflat că și-a recuperat actele și banii.

Cu acest prilej îi mulțumim și îl felicităm și noi pe Ionuț, tânărul viitor polițist, care, prin gestul său, a demonstrat că și-a ales cariera potrivită”, este mesajul IPJ Dolj.

Mai multe acțiuni pentru prevenirea evenimentelor rutiere au fost desfășurate, în ultimele 24 de ore, de către polițiștii cu atribuții pe linie rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj, fiind aplicate amenzi și întocmite dosare penale. 

X

Right Click

No right click