Culori: Green Color

Dezinfecția scărilor de bloc din Craiova, demarată în data de 31 martie, a fost suspendată după ce inspectorul-șef din cadrul Serviciului Control al Direcției de Sănătate Publică Dolj a interzis folosirea produsului biocid Aldezin. Culmea este că cei care au avizat utilizarea acestei soluții sunt tot reprezentanții DSP Dolj.

Ford a confirmat astăzi prelungirea deciziei de suspendare temporară a producției de vehicule și motoare în majoritatea fabricilor sale europene până cel puțin pe data de 4 mai. Reprezentanții Ford România au precizat că la uzina din Craiova „majoritatea angajaților vor rămâne în șomaj tehnic până pe 30 aprilie, deoarece 1 Mai este o sărbătoare națională”.

Datele transmise de către reprezentanții Institutului Național de Sănătate Publică indică faptul că în județul Dolj, până în data de 3 aprilie, 27 de persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu noul virus, cu cinci mai multe, comparativ cu informarea de ieri.

În ultimele 24 de ore, structurile teritoriale MAI din județul Mehedinți au desfășurat peste 600 de misiuni specifice pentru asigurarea respectării normelor legale impuse în contextul stării de urgență și au aplicat amenzi în valoare de peste 270.000 lei.