Marcel Pușcaș, mesaj înainte de meciul cu FC Voluntari: „A venit vremea să arătăm că știm să jucăm un meci cu miză!"

FC Universitatea Craiova va disputa vineri, de la ora 18, partida cu FC Voluntari.

221212 FCU Arges 05 bahassa

FC Universitatea Craiova se află în fața unui meci foarte important din economia luptei pentru clasarea pe unul dintre locurile 7-8, cele care îți permit să joci primul baraj.

Ediție.ro a stat de vorbă înaintea meciului cu FC Voluntari cu directorul executiv al Științei, Marcel Pușcaș.

„Este un meci foarte important pentru noi și a venit vremea să arătăm că știm să jucăm și meciuri cu miză. Din păcate, până acum, noi am clacat în astfel de partide cu miză, iar eu mă refer la jocurile cu Hermannstadt, Sepsi și Petrolul. 

Meciul cu Voluntari este foarte important pentru noi în economia luptei noastre pentru locurile de baraj și este foarte important să îl câștigăm. Am mare încredere în băieții noștri și am văzut o reacție pozitivă din partea lor la Mediaș, acolo un am bătut foarte clar Universitatea Cluj.

220916 Voluntari FCU 02 negru

Însă, meciul cu Voluntari o să fie o partidă foarte grea. Întâlnim o echipă pregătită de un antrenor foarte bun, Liviu Ciobotariu. Anul trecut el și-a dus echipa în play-off. FC Voluntari are în echipă internaționali moldoveni, dar îl au și pe Nemec, cel care este in vârf bun. Însă, sunt convins că noi am pregătit meciul bine, iar băieții își vor continua evoluția bună din partida cu U Cluj. Apoi ne va aștepta un meci extrem de greu la Botoșani", a spus Pușcaș.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Superliga

Loc Echipă Pct
10. Petrolul Ploieşti 35
11. Oțelul Galați 34
12. Poli Iași 33
13. FC Universitatea 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28