Înfrângere dureroasă la Sfântu Gheorghe. Sepsi-FC Universitatea Craiova, 4-0

FC Universitatea Craiova a avut o evoluție de nerecunoscut cu Sepsi.

230316 sepsi fcu bauza

Meciul de la Sepsi s-a transformat într-un adevărat fiasco pentru FCU. Știința a fost zdrobită fără drept de apel de către elevii lui Cristiano Bergodi, iar calificarea în play off s-a decis doar pe terenul de fotbal, așa cum ambele tabere și-au dorit.

Partida de la Sfântu Gheorghe a început cum nu se putea mai prost pentru gruparea din Bănie iar în minutul 7 Sepsi deschidea deja scorul prin Păun. 

Până când Știința să încerce revenirea pe tabelă și să se dezmeticească, Sepsi a făcut deja 2-0, min 16, după ce mingea șutată de Bălașa este respinsă în propria poartă de Gurău. Astfel că „gluma" începuse să se îngroașe, iar până la pauză FCU a mai încasat și golul trei. Aganovic a șutat din afara careului mare, iar mingea deviată de Duarte a intrat în plasa porții lui Gurău, min 44.

230316 sepsi fcu paramatti

Seara de coșmar a lui FCU nu se terminase, așa că în startul părții a doua a meciului alb-albaștrii din Bănie au încasat și golul patru. Safranko înscrie din careul de șase metri, după o respingere la un corner.

Jocul lui FCU nu s-a legat sub nicio formă, iar poarta gazdelor nu a fost amenințată mai deloc până în finalul partidei. Știința pierde fără drept de apel la Sfântu Gheorghe, iar acum alb-albaștrii vor încerca să câștige play-out-ul pentru a lupta pentru o finală de baraj cu echipa de pe locul 4 din play-off.

Sepsi: Niczuly - R. Dimitrov, D. Ciobotariu, M. Bălașa, Dumitrescu - N. Păun, C. Matei, J. Rodriguez - Ștefănescu, Safranko, Aganovic 
Rezerve: Began - M. Tamas, R. Ispas, Da Silva Junior, E. Papa, I. Gheorghe, Achahbar, Rondon, Tudorie 
Antrenor: Cristiano Bergodi 

U Craiova: Gurău - Negru, Duarte, Henriques, Huyghebaert - Dr. Albu, Achim - Ganea, Bauza, Bahassa - Chițu 
Rezerve: R. Popa - Mascarenhas, Paramatti, Zanfir, Asamoah, Van Durmen, Sidibe, Piccolomo, Blănuță 

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Superliga

Loc Echipă Pct
10. Petrolul Ploieşti 35
11. Oțelul Galați 34
12. Poli Iași 33
13. FC Universitatea 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28