Victor Pițurcă l-a distrus pe Mihai Rotaru. Ce spune despre Adrian Mititelu și Eugen Trică

Fostul selecționer al României a întors armele împotriva lui Mihai Rotaru.

mititelu piturca

Victor Pițurcă, fostul antrenor al Universității Craiova din urmă cu 10 ani l-a pulverizat pe patronul celelaltei echipe din Craiova și a oferit declarații incendiare despre acesta în direct la RadioSport Total FM.

"Din cauza lui Rotaru am plecat, vedeți, și-a dat arama pe față. Vezi, Doamne, pe Pițurcă l-am dat eu afară! Voiai să mă dai afară, dar am plecat eu, dacă ma dadeai afară trebuia să-mi plătești vreo 450.000 de euro. Un mincinos, l-am facut mincinos pe declarația aia cum că Octavian Popescu a plecat de la Craiova din cauza mea. Păi nu ți-e rușine? Că aș fi vrut să-l prezint fraților Becali, să semneze. Dar nu a fost așa! Din cauza lui s-a pierdut jucătorul, că a vrut sa-i dea 1.000 de lei pe luna și în fața suporterilor, să dea el bine, că din cauza mea l-am pierdut. Am facut o mare greseala că am venit la Craiova.

De parveniți ca Rotaru, apăruti așa peste noapte, care au luat bani de la statul roman, am cunoscut mulți oameni așa! Craiovei (n.r echipa din Liga 1) îi va fi greu cu oameni ca Rotaru să câștige campionatul. Nu-mi plac oamenii neserioși, mincinoși! Am venit pe salariu mic, i-am dus pe baieti la un alt nivel, apoi iti auzi vorbe urate. Imi doresc sa promoveze echipa lui Mititelu, din cauza acestui Rotaru. Stadionul e al Craiovei, nu e al lui Rotaru. Vreau sa promoveze Trică. Mititelu, dacă are bani, investește, chiar dacă eu mă judec cu el. Ală vrea sa câstige, e nebun dupa fotbal si ar avea competiția de câștigat", a spus Pițurcă.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Superliga

Loc Echipă Pct
10. Petrolul Ploieşti 35
11. Oțelul Galați 34
12. Poli Iași 33
13. FC Universitatea 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28