Adrian Mititelu a pus tunurile pe Mihai Rotaru: „A primit totul pe tavă!"

Adrian Mititelu l-a „mitraliat" pe patronul celeilalte echipe din Craiova.

adi mititelu bun

Adrian Mititelu a oferit un interviu pe pagina oficială de facebook a lui FC Universitatea Craiova prin care a făcut un apel la fanii Științei, dar nu a ezitat să îl ia în colimator și pe patronul celeilalte echipe din Bănie.

"Ne așteaptă un campionat extrem de important pentru noi, dar sunt convins că o să fim o echipă care o să aspire pentru fruntea clasamentului. Avem un lot destul de echilibrat, dar probabil că o să mai fie îmbunătățit cu un jucător sau doi până în etapa treia sau a patra.

Acest lot și-a propus să readucă spiritul lui FCU acolo unde a fost foarte mult timp. Însă, ceea ce vreau să transmit este că avem nevoie foarte mare de sprijinul suporterilor. Din păcate, ei se lasă încă așteptați și mi-aș dori să înțeleagă că este o diferență foarte mare în a comenta pe rețelele de comunicare electronice și a fi la stadion. Nu putem să rezolvăm aceste probleme, bătălia pentru play off, bătălia pentru a reveni acolo sus, fără sprijinul suporterilor. Eu cred că mi-am făcut datoria cu vârf și îndesat și am readus echipa la un nivel bun și foarte bun, însă fără suporteri ne va fi foarte greu. Aștept din partea suporterilor o prezență mai activă, atât cât am mai rămas, 10.000, 15.000. Totuși, nu uitați care este clubul adevărat, care este clubul făcut pe spiritul Craiovei, dar și prin tot ce am trecut noi. Nu uitați prin cea am trecut eu personal. Am investit peste 30 de milioane de euro în fotbalul din Craiova, am făcut și închisoare nevinovat, dar tot pentru fotbal, și aștept un aport mai mare al suporterilor. Am trecut cu toți prin mari greutăți.

 

Dar hai să îl vedem și pe Mihai Rotaru. Să vină cineva să îi dezafilieze acest club, CSU Craiova, să îi ia toți jucătorii, să îi blocheze afacerile, să îl dea afară din oraș. Se mai duce în Liga 4? O mai ia din Liga 4 și cu afacerile blocate? Să vedem, o ia de jos și va mai reuși să revină în Liga 1? Să îl vedem și pe domnul Mihai Rotaru după ce investește 30 de milioane de euro în fotbal, dar pe bune, nu cum spune el că bagă 15, dar investește 7, 8 milioane de euro. Să nu i se dea nimic cum e? Să nu i se pună stadion pe tavă, să nu i se facă baza de la Lunca Jiului, să se bage 3-4 milioane din bani publici și să i se dea lui cu 2 mii de euro pe lună! E bine?Mi-ar fi plăcut și mie să nu bag 7 milioane în propria bază și să beneficiez și eu de bază de la Primărie. E frumos când ți se dă o echipă direct cu loc în Liga 2 și ți se pune la dispoziție un așa zis brand Universitatea Craiova? E frumos când beneficiezi de forța politică din oraș? E frumos când ți se pun și sponsori la dispoziție? E frumos să faci un așa fotbal? Aș vrea să știu și eu cum ar reacționa Rotaru și cei din jurul lui dacă el pățește tot ce am pățit eu? Dar sunt curios să văd ce ar face Peluza Nord? Peluza Nord, cea care acum susține altă grupare. S-ar duce după un patron blocat financiar și să o ia din Liga 4? L-ar mai însoți? Nu cred! S-ar duce la Sadova, Calafat etc? De asta spun, că ceea ce am făcut noi este unic. Am făcut și greșeli, recunosc. Dar unele dintre greșeli le-am făcut din prea multă pasiune pentru echipa asta, dar și din cauza presiunii”, a spus Mititelu.

 

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Superliga

Loc Echipă Pct
10. Petrolul Ploieşti 35
11. Oțelul Galați 34
12. Poli Iași 33
13. FC Universitatea 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28