Școala Gimnazială Sf Gheorghe Craiova a câștigat faza zonală a ONSS „Cupa Tymbark Junior"

Scoala Gimnazială Sf Gheorghe a câștigat faza zonală.

postasu jr

Fotbalul se mânâncă pe pâine în Bănie, iar în fie ce școală, cartier sau cătun al Olteniei se speră că într-o zi se va naște un nou Ilie Balaci. Până atunci micuții fotbaliști se confruntă pe terenul de joc. 24 de școli au luptat pentru câștigarea fazei zonale în Cupa ONSS Tymbark Junior. În marea finală au ajuns trei echipe, care au jucat între ele.

Acestea au fost CN Frații Buzești, Școala Gimanzială Sf Gheorghe și Școala Gimnazială Nicolae Romanescu. Școala Gimnazială Sf Gheorghe, profesor Marian Popescu, a învins echipa de la Frații Buzești, 2-0, la fel și cei de la Nicolae Romanescu, tot 2-0, iar Sf Gheorghe-Romanescu a fost 2-2. Criteriul de departajare dintre cele două școli a fost făcut ulterior după vârsta copiilor, iar cum cei de la Școala Gimnazială Sf Gheorghe au fost mai mici, în cele din urmă aceștia au fost declarați câștigătorii fazei zonale și urmează acum să participe pe 6 aprilie la următoarea fază a Competiței, cea care se va desfășura la Pitești.

Printre fotbaliștii de la Șocala Gimnazială Sf. Gheorghe îl regăsim și pe băiatul lui Ovidiu Mihăilescu, zis Poștașul, cel care este și juniori la una dintre grupele lui FCU.