Natalia Voinea pune Craiova pe harta tenisului de masă

În cadrul recentei etape naționale a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar (ONSȘ) la tenis de masă, Școala Gimnazială Decebal Craiova a fost reprezentată cu mândrie și demnitate de eleva Natalia Voinea.

natalia voinea tenis 5

Cu abilități remarcabile și o determinare de neclintit, Natalia a fost un adevărat exemplu de excelență sportivă pentru întreaga comunitate școlară. Eleva nu doar că a demonstrat pricepere și talent în competiție, ci și-a reprezentat școala cu pasiune și devotament.

Prin eforturile sale neobosite și angajamentul său față de sport și educație, ea a adus onoare și prestigiu Școlii Gimnaziale Decebal Craiova”, spune profesoara Ileana Geaburu, cea care i-a fost alături Nataliei în această experiență.

Dăruirea și pasiunea Nataliei pentru sport, în special pentru tenis de masă, nu doar că îi motivează pe cei din jurul ei, dar devine un exemplu demn de urmat pentru întreaga comunitate. Abordarea ei optimistă și talentul nativ ne demonstrează că, atunci când ai voință și entuziasm, limitele sunt doar niște provocări ce așteaptă să fie depășite. Natalia le depășește cu responsabilitate și asumare, dovedind că se poate!

natalia voinea tenis 2

Școala Gimnazială Decebal Craiova își exprimă sincerele mulțumiri față de Natalia pentru reprezentarea excepțională la etapa națională din cadrul ONSȘ la tenis de masă. Felicitări pentru realizările tale remarcabile și pentru că ai adus atât de multă mândrie și bucurie școlii noastre”, menționează reprezentanții unității școlare craiovene.

Etapa finală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la tenis de masă s-a desfășurat la Bistrița Năsăud, în perioada 19-21 aprilie.