Președintele PNL, Nicolae Ciucă, vine marți în județul Dolj

Președintele Partidului Național Liberal și președinte al Senatului României, Nicolae Ciucă, va ajunge marți, în județul Dolj, pentru a participa la manifestarea prilejuită de Ziua Forțelor Terestre, eveniment desfășurat în municipiul Băilești, anunță reprezentanții PNL Dolj.

ciuca

Ziua Forțelor Terestre este marcată la 23 aprilie, odată cu sărbătoarea creştină a Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruinţă, patronul spiritual şi ocrotitorul acestei categorii de forţe ale armatei dar și al Municipiului Băilești.

Cu această ocazie va avea loc o ceremonia militar-religioasă și o prezentarea de echipament și tehnică militară de către Brigada Multinaționala Sud-Est Craiova.

Alături de președintele Partidului Național Liberal, Nicolae Ciucă, la eveniment vor fi prezenți viceprimarul cu atribuții de primar al Municipiului Băilești, doamna Amalia Năstase, președintele PNL Dolj, deputatul Ștefan Stoica, președintele PNL Craiova, deputatul Nicolae Giugea - candidat pentru funcția de primar al Municipiului Craiova și Nicușor Roșca - candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Dolj.

Potrivit PNL Dolj, Nicolae Ciucă își va continua vizita în județ cu două întâlniri, în Comuna Poiana Mare și în Municipiul Calafat, unde se va întâlni cu cetățenii din cele două localități și va participa la lansarea candidaților PNL pentru funcția de primar.