Își prelungește Van Durmen contractul cu FCU? Ce răspuns a dat belgianul

Nicolo Napoli și Van Durmen au susținut o conferință de presă.

napoli van durmen 2

FC U Craiova va susține duminică, cu începere de la ora 14:00 în Bănie partida cu Oțelul Galați. Înaintea acestui meci, Nicolo Napoli și Van Durmen au vorbit despre partida respectivă, dar mijlocașul belgian a discutat și despre situația sa contractuală.

Vom avea un meci dificil și vom întâlni o echipă bună a campionatului. Oțelul are un antrenor foarte bun. Nu e vorba de noroc în acest meci. Eu prefer ca jucătorii mei să practice un joc bun și să îl câștigăm. Avem mare nevoie de puncte. Ne-a motivat pe toți și prezența suporterilor la antrenament. Am la dispoziție tot lotul. Nu are rost să vorbim acum despre meciul de cupă, deoarece important este primul meci care vine, iar acesta este cel cu Oțelul. Vom avea apoi timp să vorbim și despre Cupa României", a spus Napoli.

Van Durmen s-a referit în prima fază la partida cu Oțelul. „Avem calitatea necesară să câștigăm acest meci și trebuie să o arătăm mâine. Avem șansa să jucm acasă și cred că putem să câștigăm acest meci. Este o povară și locul din clasament, deoarece la început nu ne imaginam că vom ajunge aici, dar am ajuns aici și trebuie să muncim foarte mult. A fost o motivație pentru noi prezența suporterilor la antrenament și trebuie să le arătăm că nu vrem să fim pe acest loc, vrem să fim mai sus în clasament", a spus Van Durmen. Întrebat dacă dorește să continue în Bănie și de la vară, atunci când îi expiră contractul, Van Durmen a declarat: „Da, am vorbit cu președintele despre acest lucru. Vom vedea ce se va întâmpla de la vară. Mă simt bine la Craiova. Am ocazia să joc. Cred că este un club bun și vom vedea."

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Superliga

Loc Echipă Pct
10. Petrolul Ploieşti 35
11. Oțelul Galați 34
12. Poli Iași 33
13. FC Universitatea 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28