Giovanni Costantino: „De când am venit la echipă lucrurile s-au mai reglat!" Ce așteptări are de la meciul cu FC Voluntari

Giovanni Costantino și Van Durmen au susținut o conferință de presă înaintea meciului cu Voluntari.

231214 durmen costantino conferinta

Fotbal Club Universitatea 1948 va întâlni vineri, 15 decembrie, cu începere de la ora 17:00 FC Voluntari. Giovanni Costantino și mijlocașul belgian Van Durmen au vorbit despre meciul din deplasare al alb-albaștrilor în cadrul unei conferințe de presă.

"Ne așteaptă un meci dificil. FC Voluntari vine după o victorie împotriva Rapidului, dar și noi venim după o victorie împotriva celor de la FC Botoșani. Au un avantaj de două zile în plus față de noi pentru pregătirea meciului, dar eu consider că și noi ne-am recuperat bine și suntem pregătiți pentru acest meci. Cei de la Voluntari vin după o perioadă bună, nu au mai pierdut de mult, si sunt într-o formă bună. Vom întâlni Voluntari și în Cupa României, dar în acest moment meciul din campionat este important pentru mine. Sigur, noi vrem să îl câștigăm și pe cel din Cupa României, dar momentan până la acel meci mai este o perioadă. Îl vom disputa în aprilie.

 

Când am venit aici portarii nu i-am găsit într-o perioadă bună, la fel și pe fundași, dar acum s-au mai reglat lucrurile. Am lucrat, iar lucrurile s-au mai îmbunătățit. Cred că am fost persoana care a avut cea mai mare încredere în acești jucători și mă bucur că am șansa de a lucra foarte bine cu asemnea fotbaliști. Toți au fost receptivi la ceea ce îmi doresc eu de la această echipă. Eu vreau ca această echipă să funcționeze bine în toate compartimentele. Degeaba ai mașina frumoasă. dacă o roată nu e bună. Însă, îi felicit pe toți membrii staff-ului meu, deoarece și ei și-au făcut foarte bine treaba. Iar jucătorii trebuie să ajungă la ora meciului în cea mai bună formă fizică și mentală.

La rândul său Van Durmen a declarat: „Mergem la acest meci cu o atitudine bună și suntem gata să face tot ce depinde de noi ca "să ne întorcem acasă cu un rezultat bun. Ne dorim să câștigăm această partidă, iar noi știm că nu o să fie un meci deloc ușor. După ultimele rezultate încrederea noastră ește și mai mare și suntem convinși că suntem pe drumul cel bun."

 

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Superliga

Loc Echipă Pct
10. Petrolul Ploieşti 35
11. Oțelul Galați 34
12. Poli Iași 33
13. FC Universitatea 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28