Giovanni Costantino: „Am lucrat pentru îmbunătățirea părții defensive. Ne așteaptă un meci greu cu Sepsi!"

Giovanni Costantino și Pepe Bauza vor toate cele trei puncte cu Sepsi.

giovanni sepsi

.FC U Craiova 1948 s-a pregătit în ultimele două săptămâni pentru partida cu Sepsi. Jocul dintre cele două formații se va disputa luni, cu începere de la ora 17:30.

Duminică, Giovanni Costantino și Pepe Bauza au susținut o conferință de presă și au vorbit despre partida cu covăsănenii. 

"Venim după două meciuri grele și e clar că ne așteaptă și acum un meci dificil. Dar am avut o pauză de două săptămâni în care ne-am pregătit foarte bine, iar eu cred că suntem gata să facem un meci bun și să câștigăm toate cele trei puncte. Îi știu bine pe cei de la Sepsi. Am lucrat cu jucători de la acest club la naționala Ungariei. Am un respect și pentru domnul Dioszegi, iar dânsul a făcut în ultimul an și jum[tate un club foarte puternic. Dar e cazul să începem să câștigăm din nou meciuri.

Cu FCSB nu cred că ar fi trebuit să pierdem după jocul pe care l-am prestat.  Blănuță a debutat și el la echipa națională U 21, mă bucur pentru el, a marcat gol cu FCSB și este pe un drum bun. Dar să nu îl uităm nici pe Popa, cel care e la U 20. E o mândrie pentru noi că avem jucători la loturile naționale.

Noi am început să ne îmbunătățim partea defensivă. Am lucrat mai mult pentru îmbunătățirea acestui compartiment. Vreau un echilibru între apărare, mijloc și atac.

Bauza e gata de joc, dar eu am nevoie de toi jucătorii pe durata tuturor celor 90 de minute. Însă, e clar că Bauza ne aduce un plus în atac și este un jucător de calitate", a spus Giovanni Costantino.

pepe

La rândul său Juan Bauza a declarat: "E clar că ne așteaptă un joc dificil, dar am muncit foarte bine în această săptămână și avem mare încredere că vom obține un rezultat foarte bun.

Îmi e dor de minge, îmi e dor de fotbal. Eu mă simt bine și sunt gata să revin. Mi-a fost greu cât am stat pe margine. Sper să pun umărul la victoria echipei noastre.

Vă dați seama că am văzut și eu ce s-a întâmplat pe în tribune la meciul Brazilia-Argentina și îmi doresc ca astfel de evenimente să nu se mai întâmple pe stadione. Sufletul meu este alături de suporterii argentinieni."

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Superliga

Loc Echipă Pct
10. Petrolul Ploieşti 35
11. Oțelul Galați 34
12. Poli Iași 33
13. FC Universitatea 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28