Pușcaș e convins de ce s-a pierdut cu FCSB. „Greșelile individuale costă!"

Marcel Pușcaș a vorbit la ProSport Live despre înfrângerea lui FCU cu FCSB.

pușcaș 2

FC U Craiova 1948 și-a făcut singură viața grea în partida de la București cu FCSB, după ce în minutul 12 scorul era deja 2-0 pentru echipa roș-albaștrilor. Directorul general al alb-albaștrilor din Bănie a vorbit despre partida de pe Național Arena dintre cele două formații.

"Toți au fost montați, toți au vrut un rezultat bun. Veneam după un meci cu atitudine, cu agresivitate în fața celor de la CSU. FCSB nu manifesta cea mai bună formă sportivă.

Erau toate premisele măcar pentru un punct, dar greșelile individuale costă: un fault făcut aiurea înaintea primului gol încasat și un penalty făcut aiurea. Arbitrul a avut acoperire pentru penalty. N-a comentat niciun jucător de la noi. În careu nu se atacă decisiv. Nu era în poziție de șut la poartă. Vine un fault copilăresc și îți dă peste cap un joc. Parcă n-a fost luciditatea și eficiența din alte meciuri. Nu-mi aduc aminte ca FCSB să fi avut ocazii în afară de goluri.

A fost un meci bazat pe maturitate, constanță, poate că unii dintre ei n-au mai jucat meciuri cu asemenea miză, precum Mascarenhas, Blănuță”, a spus Pușcaș.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Superliga

Loc Echipă Pct
10. Petrolul Ploieşti 35
11. Oțelul Galați 34
12. Poli Iași 33
13. FC Universitatea 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28