Giovanni Costantino: „Peluza Sud 97 e parte din FCU. Avem nevoie de suporterii noștri!"

FCU e gata pentru partida cu FCSB. 

giovanni Costantino 4

Giovanni Costantino și Yassine Bahasa au susținut o conferință de presă înaintea partidei cu FCSB. Jocul respectiv se va disputa duminică, cu începere de la ora 21:00, pe Național Arena. 

"E un meci foarte important pentru noi și îl vom juca împotriva unei echipe foarte puternice, chiar dacă acum FCSB nu trece printr-o pasă prea bună. Dar, totuși cei de la FCSB fac parte din top 3 al celor mai bune echipe din campionat. Le-am urmărit cu mare atenție ultimele meciuri disputate.

Doresc să evoluăm cu curaj și cu personalitate în acest meci. Dacă nu respecți fotbalul nu ai nicio șansă, chiar dacă joci împotriva unor echipe din Liga 2 sau Liga a 3-a.

bahassa

Noi venim după meciul cu CSU în care am arătat calitate, am arătat spirit și mi-a plăcut că fanii noștri au apreciat modul în care am luptat, dar duminică ne așteaptă un alt meci și trebuie să-l jucăm cu aceeași determinare.

Peluza Sud este parte din FCU. Peluza Sud este foarte importantă pentru noi și mă bucur că suporterii au decis să revină lângă noi, ne bucurăm tare mult. Cu toți suntem împreună. Avem nevoie de sprijinul tuturor, deoarece știm cât de importanți sunt suporterii pentru noi și avem nevoie de sprijinul lor.

După meciul cu CSU băieții au mers în mijlocul suporterilor, pentru suntem împreună cu toți. Fiecare detaliu contează", au fost câteva dintre declarațiile lui Giovanni Costantino.

Ce a spus Bahassa despre interesul lui Gigi Becali pentru el

La rândul său, Yassine Bahassa a declarat: „Ne așteaptă un meci foarte important pentru noi, iar pe mine mă intersează prea puțin ceea ce a declarat patronul lui FCSB despre mine. Așa cum am transmis și conducerii, eu mă concentrez doar la ceea ce trebuie să fac pe teren. Cât timp mai avem șanse ne dorim să ajungem în play-off. 

E foarte important pentru noi cum ne vom exprima în meciul cu FCSB. Și noi suntem într-o revenire de formă și trebuie să mergem pe aceeași linie din partida cu CSU. Ne dorim să facem o partidă cât mai bună"

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Superliga

Loc Echipă Pct
10. Petrolul Ploieşti 35
11. Oțelul Galați 34
12. Poli Iași 33
13. FC Universitatea 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28