CRAIOVA: Arestat preventiv pentru furt calificat

Un tânăr de 24 de ani, din municipiul Craiova, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. 

gratii

În fapt, poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie, din municipiul Craiova, administrator al unei societăți comerciale, cu privire la faptul că, în perioada 08-10 februarie, o persoană necunoscută ar fi pătruns fără drept în interiorul societății comerciale, din municipiul Craiova, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, fiind creat un prejudiciu de aproximativ 1.100 lei.

În urma cercetărilor, a fost identificat tânărul de 24 de ani, din Craiova, bănuit de comiterea faptei, acesta fiind condus la audieri.

În urma probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe acesta, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj. Ieri, 12 februarie, persoana reținută a fost prezentată judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Craiova care a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile”, spun reprezentanții IPJ Dolj.