Tineri din Întorsura, reținuți pentru furt calificat și complicitate la furt

Doi tineri, de 19 și 23 de ani, ambii din comuna Întorsura, au fost reținut de polițiștii doljeni, marți, fiind bănuiți de comiterea infracțiunilor de furt calificat şi complicitate la furt calificat.

catuse mai nou

Potrivit IPJ Dolj, în perioada 11.11-07.12.2023, persoane necunoscute ar fi pătruns fără drept, prin folosirea cheii, în locuinţa unui bărbat, de 50 de ani, din comuna Întorsura, de unde ar fi furat, în mai multe rânduri, suma de 7500 lei.

În urma cercetărilor desfășurate de polițiști, au fost identificați doi tineri,de 19 și 23 de ani, ambii din comuna Întorsusa, bănuiți de comiterea faptei.

În baza probatoriului administrat, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Băileşti, polițiștii i-au reținut pe cei doi, pentru 24 de ore, în cazul tânărului de 19 ani sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt calificat(şase acte materiale), iar în cazul tânărului de 23 de ani sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la furt la calificat, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj”, arată reprezentanții IPJ Dolj.

Astăzi, cei doi tineri vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Băileşti în vederea luării unei măsuri preventive