Cele mai emoționante filme creștine. Vezi aici top 5

Tuturor ne plac filmele care emană emoții și care scot  la iveală partea noastră sentimentală.
Full of Grace
Dar mai presus de filmele siropoase lacrimogene și de comediile romantice, este o altă categorie de filme - filmele creștine. 
Această categorie de filme ne ajută în reconectarea cu Dumnezeu, reîncărcându-ne doza de recunoștință. 
Bazate pe povești reale, aceste filme ne oferă speranță în momentele grele din viață. 
Am selectat câteva dintre cele mai emoționante filme creștine din ultimii ani, care încearcă să ne reamintească cum este să credem în noi înșine, dar și în Cel de sus. 
1. Full of Grace (2015)
„Full of Grace” este povestea Fecioarei Maria din Nazaret în ultimele sale zile pe Pământ. Maria ajută Biserica aflată la începuturi să își recâștige conexiunea divină cu Dumnezeu.
2.  Miracles from Heaven (2016)
„Miracole din Paradis” se bazează pe o incredibilă poveste adevărată a familiei Beam.
Christy (Jennifer Garner) descoperă că fiica ei, Anna, în vârstă de 10 ani, are o boală digestivă incurabilă. Aceasta își pierde credința în Dumnezeu, însa după ce Anna este implicată într-un accident ciudat, un miracol conduce spre o vindecare totală inexplicabilă, care lasă medicii șocați și inspiră întreaga comunitate să creadă în Dumnezeu.
3. Do You Believe? (2015)
O mulțime de suflete, fiecare mișcându-se în direcții diferite, dar toate căutând un miracol.
Când un pastor local este uimit de credința puternică a unui bătrân predicator de la colțul străzii, acesta realizează că adevărata credință necesită întotdeauna acțiune.
Filmul ridică o întrebare esențială la care trebuie să răspundem cu toții: crezi în Dumnezeu?
4. The Shack (2017)
Pelicula ne duce în călătoria spirituală înălțătoare a unui tată. După ce a suferit o tragedie în familie, Mack Phillips se afundă într-o depresie profundă, determinându-l să pună la indoială credința sa. 
Primește o scrisoare misterioasă, îndemnându-l să meargă la o baracă abandonată în Oregon. 
Acolo are o întâlnire spirituală cu Dumnezeu care îi reactualizează întreaga existență .
 5.  Heaven Is For Real (2014)
În rolul principal, Greg Kinnear, pastorul Todd Burpo, al cărui fiu susține că a vizitat raiul în timpul unei morți clinice survenite în urma unei operații de urgență. Colton împărtășește detaliile călătoriei sale uimitoare cu inocența copilărească și vorbește despre lucruri care s-au întâmplat înainte de a se naște,  lucruri pe care nu avea de unde să le afle.