Eveniment editorial la Târgul de carte GAUDEAMUS cu un scriitor craiovean!

Lansare de carte în prezența autorului, Cristi Nedelcu, și a invitaților săi: Mihai Ene - prof. dr., redactor revista Scrisul Românesc, Doina Ruști - coordonator al colecției Biblioteca de Proză Contemporană.

Nedelcu

Nu ratați întâlnirea cu Cristi Nedelcu, pentru a afla despre cel mai nou roman al său, Cimitirul trandafirilor, publicat la Editura Litera, în colecția Biblioteca de Proză Contemporană - vineri, 20 noiembrie, de la ora 14.00 pe pagina de Facebook a Editurii Litera.

Două povești de viață și de dragoste, desfășurate la distanță de câteva decenii, se influențează și se întrepătrund. Investigând un dosar al Securității comuniste, un istoric descoperă, treptat, o existență nu cu mult diferită de a sa, care-i va pune într-o cu totul altă lumină, propria viață.

Este un roman scris în stil jurnalistic. Cimitirul trandafirilor este, totodată, o interogație asupra rosturilor intime ale istoriei și societății și o încercare de a răspunde la întrebarea „există destine care se repetă peste ani?

Scriitor, jurnalist și blogger, Cristi Nedelcu, născut în 1969, la Craiova, a debutat, în 1993, în revista Dilema și în volum, în 2006, cu cartea de eseuri Însemnări despre Shakespeare.

Are un doctorat cu tema „Semiotica bancului”.

Este membru al Uniunii Scriitorilor și PEN Club România.

Până acum a publicat teatru, eseu și proză scurtă.

Plăcută surpriză. Un roman extrem de bine închegat, cu nerv, cu personaje bine conturate”, a zis Bedros Horasangian, despre cartea sa.

Cartea poate fi comandată la un preț special pe Litera.ro

https://www.litera.ro/cimitirul-trandafirilor-afcc75

#gaudeamusonline2020