Trei destinații de vis din România la care poți merge indiferent de anotimp

Fie că este vară sau iarnă, fie că ai nevoie de câteva zile de liniște cu jumătatea ta sau o escapadă cu câțiva prieteni, aceste locații sunt de un special aparte.
Natura și frumusețea sa învăluie orizonturile, trimițându-te într-un univers plin de verdeață sub cerul senin. 
Dacă vrei să te deconectezi chiar și pentru câteva momente, rămâi aici.
1. În Vale. Glampingul superb se află pe Transfăgărășan, în mijlocul unei livezi de pomi fructiferi. Relaxarea și reconectarea cu sine sunt singurele priorități pe care trebuie să le ai când alegi un astfel de loc. 
Magia este dată de imaginile ce se schimbă în funcție de anotimp. Elementul vedetă al livezii este domul care veghează discret. Aveți accest la plimbările prin livadă și beneficiați de o  terasă pentru grătar. 
glamping
glamping 2
2. Porumbacu Treehouse. Căsuța din copac este alcătuită exclusiv din lemn, cu ferestre uriașe din tavan până în podea. Situată într-o mică pădure din Porumbacu de Sus, oaspeții au acces la un foișor și la relaxare lângă unul dintre cele două râuri care traversează proprietatea. Învăluit de natură, singurul deranj pe care îl poți avea sunt cântecele păsărelelor vioaie dimineața și razele puternice ce inundă încăperea. 
"Atmosfera a fost minunată, într-o locație ca-n povești, doar noi și natură." - Violeta Cristian, vizitatoare. 
porumbacu treehouse 1

porumbacu treehouse 2

3. Cuibul de Lemn. Supranumitele "case-cuib" din Râșnov sunt "o combinație ideală de ospitalitate veche și facilități moderne". Ascunse prin brazi și culmi înalte , poziționarea acestui loc îți dă frâu liber imaginației. Un amalgam de view-uri spectaculoase îți fură ochii, în timp ce ai parte de momente de răsfăț. Locul este special mai ales iarna. La  doar 18 km de locație te bucuri de experiența pe care o poți trăi doar în Poiana Barasov. 
Acest loc este aproape  și de alte destinații turistice cunoscute precum Castelul Bran și Muzeul Național Peleș. 
"Cuibul de lemn a fost o experiență inedită, abia aștept să revenim!" - Ana Ionescu, vizitatoare.

cuib de lemn 2

cuib de lemn 3