Un regal de emoţie şi senzualitate

Amfiteatrul Colegiului Naţional „Elena Cuza” a găzduit, în ziua de 27 februarie 2020, începând cu ora 17.30, un regal de emoţie şi senzualitate prilejuite de debutul literar-editorial, cu două cărţi deodată, al scriitoarei craiovene A. T. Branca.  

Carti A. T. Branca

Cele două romane ale saleÎntuneric fără rost şi Mai e o zi până mâine, apărute la Editura EIKON, au fost prezentate de invitaţii Valentin Ajder – directorul Editurii EIKON, Vianu Mureşan, Xenia Negrea, Bogdan-Costin Georgescu, Christian Crăciun, Viorel Ţuţea (fiul lui Pettre Ţuţea), iar prestaţia artistică şi senzuală a autoarei – extrem de emotivă în faţa unei săli arhipline, a fost strălucitoare şi plină de farmec.

Evenimentul a fost completat cu o scurtă scenetă interpretată de elevii trupei de teatru „Cuza Art”, coordonaţi de profesorii Corina Andriescu, Luminiţa Pavel şi bibliotecar Gabriela Stoenescu.

 A T Branca 2

A.T. Branca a avut un debut strălucitor. Îi dorim şi un parcurs ascendent şi la fel de strălucitor în literatura română şi către inimile cititorilor săi!