PO(e)T-ii, la Casa de Cultură a Studenților

Casa de Cultură a Studenților Craiova vă invită la evenimentul cultural PO(e)T-ii al clubului de poezie.

231125 afis poetii

Se vor îmbina armonios diverse forme de exprimare artistică; de la lansarea unei antologii captivante la ateliere de scriere creative; un recital folk și lecturi de poezie ce vor sublinia bogăția și diversitatea talentului artistic local și național.

Clubul de Poezie al Casei de Cultură a Studenților Craiova POT( Poetry,Open,Therapy ) reprezintă un spațiu vibrant și inspirațional destinat pasionaților de literatură și poezie. Acest club  ofera un mediu prietenos și deschis în care tinerii să-și exprime creativitatea, să-și împărtășească pasiunea pentru cuvinte și să descopere împreună frumusețea artei poetice.

POT (POETRY,OPEN TEARPY reprezintă un suport creativ în dezvoltarea acestora  prin intermediul cuvintelor , sentimentelor si are de acum  prima antologie PO(e)T-ii, realizată in acestă rezidență creativă de peste 6 luni, coordonată de Ana Paraschivescu.

Această seară va fi întregită de prezenta invitatilor speciali : Simona Popescu, Anastasia Gavrilovici, Dan Vană, Julien Caragea , oferindu-vă ocazia de a intra în universul lor creativ.

Evenimentul este deschis publicului larg, iar intrarea este liberă.

Pentru participarea la atelierele de scriere creativă, vă rugăm să vă înscrieți în prealabil la numărul de telefon 0742279558.

O sa fie: expoziții de artă vizuală, muzica , poezie și oportunitatea de a socializa într-un mediu plin de pasiune asta în timp ce vă bucurați de o atmosferă vibrantă!