Circul Espinol a ajuns la Craiova. Acrobații și cascadorii impresionante

Cu o echipă de artiști de talie internațională, Circul Espinol va aduce, în perioada 19-28 mai, la Craiova, un eveniment unic în țară ce se va desfășura în Craiovița Nouă, lângă magazinul Kaufland.

Circ Espinol

Cu numere uimitoare, acrobatii si cascadorii impresionante, spectacolul produs de Circul Espinol promite sa ofere o experienta de neuitat pentru intreaga familie.

„Cu siguranta, acesta va fi un moment special, in care veti fi purtati in lumea fascinanta a circului si veti fi martorii unor performante extraordinare. Spectacolul va include o varietate de numere spectaculoase, precum acrobatiile aeriene, in care artistii, curajos se vor inalta in vazduh si vor oferi cascadorii uluitoare, echilibristica de inalta clasa, jonglerii incredibile si multe altele. Cu fiecare act, va veti simti captivati si fascinate de priceperea si grandoarea artistilor nostril”, spun reprezentanții Circului Espinol.

Pe langa numerele traditionale de circ cu clovni, se vor regasi si: celebra trupa Hell Riders, motociclistii cascadori ce sfideaza legile gravitatiei, premiati international la toate festivalurile de circ din intreaga lume.

Katerina Sebestyenova, detinatoare a recordului Mondial de contorsionism intr-un bol de apa, acrobata desavarsita, ce a luat parte la cele mai mari productii de spectacole la nivel Mondial, va fi și ea prezentă.

Circul Espinol mai promite: trupa originara din Columbia, ce va ava incanta cu acrobatie pe fir la mare inaltime, si in exclusivitate pentru Romania, robotii Transformers, Bumble Bee si Optimus Prime, in marime naturala, ce vor incanta privirile tuturor.

„Va invitam pe toti, sa va alaturati noua in aceste zile de distractie, bucurie si incantare, in cadrul spectacolului atat pentru cei mici cat si pentru adulti. Pentru mai multe informatii despre program, bilete si detalii despre spectacol, va rugam sa accesati site-ul nostru www.circulespinol.ro sau sa ne contactati la numarul de telefon 0762744559”, spun reprezentanții Circului Espinol.