Proiecții de film organizate în Piața „Frații Buzești” din Craiova

Producții cinematografice valoroase online și offline.

Proiectii film

Casa de Cultură „Traian Demetrescu” vă invită să participați, în limita locurilor disponibile, în fiecare vineri și sâmbătă, începând cu ora 21.00, la proiecții de film, în aer liber, organizate în Piața „Frații Buzești” din Craiova.

Este un bun prilej de relaxare, vizionând filme, de lung și scurt metraj, care îl au, ca protagonist, pe marele comic american  Buster Keaton.

Capodopere ale filmului mut vor rula outdoor și pe www.tradem.ro și www.tarkovskiana.ro

Program: Filmografie - Buster Keaton

Vineri, 14 august 2020, ora 21.00:

„Sherlock Jr.” (1924) Durata: 44 minute;

„Generalul” (1926) Durata: 1 h 19 minute.

Sâmbătă, 15 august 2020, ora 21.00:

„Șapte șanse” (1925) Durata: 56 minute;

„Vasul cu aburi Bill Jr.” (1928) Durata: 1 h 10 minute.

Vizionările se fac cu respectarea regulilor de protecție socială.

 

X

Right Click

No right click