Vloggerul Selly a venit la examen cu o maşină de 70.000 de euro

Vloggerul Selly nu a mai apărut pe vlog, ci direct la proba la matematică, idolul adolescenţilor făcându-şi apariţia, miercuri, la examen, cu o maşină de 70.000 de euro.

200624 mf selly

Andrei Şelaru este unul dintre cei mai de succes influenceri din ţară. Miercuri, în schimb, a fost unul dintre cei peste 150.000 de liceeni care au dat proba de profil la Bacalaureat.

Selly s-a remarcat printre elevii Colegiului Naţional "Fraţii Buzeşti" din Craiova. A venit, să susţină proba la matematică, la volanul unui bolid de peste 70.000 de euro. Şi, aşa cum era de aşteptat, s-a îmbrăcat ca după ultima modă.

Chiar dacă nu a reuşit să îşi parcheze maşina din prima, a declarat, pentru MEDIAFAX, că a venit relaxat şi cu dorinţa de a obţine o notă cât mai mare. A avut şi un avantaj: mama, profesoară de matematică.

„Mai mult decât ar fi trebuit să mă pregătesc pentru că a fost pandemia asta şi, vă daţi seama, stând în casă n-am putut să ignor şi m-am pregătit.(...) E important ce ştii (la Bacalaureat – n.r.), doar că şcoala românească ignoră foarte multe lucruri de interes şi te învaţă foarte multe lucruri inutile”, a spus Selly.