Când vine Lara Fabian la Craiova

Opera Română Craiova anunţă concretizarea demersurilor de reprogramare a spectacolului Pop Opera Concert, având-o ca invitat special pe Lara Fabian, artista urmând să onoreze promisiunea de a cânta pentru publicul doljean în data de 12 decembrie.

Lara Fabian

Potrivit reprezentanților Operei Române Craiova, biletele procurate își păstrează valabilitatea. Termenul până la care poate fi solicitată recuperarea contravalorii biletelor pentru spectacolul din 17 noiembrie este 1 decembrie 2019, ora 13.00.

În limita locurilor rămase disponibile, biletele pentru spectacolul din 12 decembrie vor fi puse în vânzare astfel: din 25 noiembrie 2019 la agenţia de bilete a Operei Române Craiova şi începând cu 2 decembrie 2019 pe platforma Eventim. În mod excepţional, în perioada 25 noiembrie-11 decembrie 2019, agenţia de bilete a Operei Române Craiova va fi deschisă în fiecare zi în intervalul 9.00-18.00”, anunță reprezentanții Operei Române.

Lara Fabian a fost anunțată pentru un concert ce ar fi trebuit să aibă loc în data de 17 noiembrie, în Craiova, dar din cauza unor motive medicale nu a mai venit în Craiova, făcând anunțul chiar în ziua evenimentului. Aceeași situație a fost întâlnită și în anul 2017, spectacolul de atunci fiind anulat.