Volei / Muntenegreancă de Divizia A, la lotul feminin al SCM Craiova

Evgenija Milivojevic, din Muntenegru, a ajuns la un acord cu conducerea SCM Craiova, pentru a evolua, în sezonul 2020-2021, la echipa de volei feminin, au anunțat reprezentanții clubului.

Evgenija Milivojevic SCM Craiova

Evgenija Milivojevic, coordonator, este născută la 08.12.1993 și are 178 cm înalțime. A mai jucat la Aguere La Laguna (Spania), Penicilina Iași, și Zok Luka Bar (Muntenegru), FC Argeş Piteşti, este componentă a naţionalei Muntenegrului

În urma negocierilor din ultimele săptămâni s-a reuşit aducerea în cadrul echipei a Evgenijei, o coordonatoare originară din Muntenegru. Sunt foarte bucuros că am primit sprijinul necesar pentru acest transfer, şi am mare încredere că această jucătoare va aduce un plus evident în cadrul echipei. Este o jucătoare cu experienţă, chiar la nivelul naţionalei Muntenegrului, o jucătoare pe care o cunoaştem şi din cadrul Diviziei A din România, unde a evoluat pentru Penicilina Iaşi şi FC Argeş Piteşti. Îi doresc mult succes şi îi mulţumesc pentru încrederea acordată”, a declarat Lucian Zlotea, antrenor SCM Craiova: