Jandarm din Dolj, pe podium la Campionatul Mondial World Sport Kempo

Veste extraordinară, primită de jandarmii doljeni, duminică seara, tocmai de la Budapesta. Plutonier major Cosmin Alexandru Dincă a câștigat două medalii de aur în cadrul Campionatului Mondial World Sport Kempo.

231205 dinca

În perioada 2-3 decembrie, la Budapesta, a avut loc Campionatul Mondial World Sport Kempo care a reunit 1400 de sportivi din șapte țări.

În cadrul competiției, Cosmin Dincă a reușit să câștige medaliile de aur la categoriile GI Submission Expert/Mester 100 kg și C Viadal Expert/Mester 100 kg, un rezultat remarcabil având în vedere numărul mare de sportivi participanți la eveniment și nivelul de reprezentare.

Acest rezultat are ca fundament munca asiduă pe timpul nenumăratelor ore de antrenament. Plutonier major Dincă Cosmin Alexandru are 26 de ani și practică judo de 15 ani, este absolvent al Școlii de Subofițeri Jandarmi "Grigore Al. Ghica" Drăgășani, promoția Centenar Noiembrie 2018, iar din anul 2019 îşi desfăşoară activitatea în cadrul unității noastre.

Felicitări pentru că, din nou, ai reprezentat cu cinste România, Jandarmeria Română și Inspectoratul de Jandarmi Județean "Mihai Bravul" Dolj la cel mai înalt nivel”, arată IJJ Dolj.