Halep s-a întors acasă. Revine pe teren la Madrid

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Stuttgart, din cauza unei accidentări la şold, şi acum s-a întors în ţară, unde își va petrece sărbătorile. "Sunt doar obosită, a fost o săptămână grea la FED Cup. Am mici probleme la şold după căzătura din meciul cu Garcia, dar am timp de recuperare şi de odihnă", a spus Simona Halep la Pro TV.

simona halep 2019 stuttgart getty

Supărată și obosită, Simona Halep își dorește doar să se odihnească. "Vor urma două săptămâni de pauză, cred că este un timp suficient pentru a mă reface. Tot ce vreau este să merg acasă şi să mă relaxez. În următoarele zile voi fi acasă şi îmi voi petrece timpul cu nepoţica mea, pentru că am nevoie să îmi reîncarc bateriile. Nu voi face nimic...Superputerea mea? Dacă voi rezista patru zile în care să nu fac nimic şi să nu mă gândesc la tenis, asta ar fi o superputere. Nu cred că voi fi capabilă să fac asta. Poate o să reuşesc să pun racheta de tenis deoparte, dar nu cred că voi putea să nu mă gândesc la ea. Se mai întâmplă (n.red. - să nu poată să joace din cauza problemelor fizice), nu o să fac o dramă din asta. Mă voi recupera în câteva zile şi voi fi bine", a spus tenismena marţi, în cadrul unei conferinţe de presă desfăşurată la Stuttgart.

Simona se întoarce pe teren la Madrid

Naomi Osaka, liderul WTA, a reacţionat după ce a aflat că Halep nu va juca la Stuttgart, primul turneu în sezonul de zgură. "Sper să se însănătoşească. Cred că este afectat şi turneul pentru că este o jucătoare grozavă pe zgură. Mă influenţează şi pe mine deoarece era foarte aproape de mine (n. red. - în clasamentul WTA). Mi-a trecut glonţul pe la ureche", a spus Osaka, potrivit WTA Insider.

Primul turneu la care va juca acum Simona va fi cel de la Madrid, care va începe la data de 6 mai.