Halep, după ce a câștigat în Dubai: "Simt că îmbătrânesc"

Simona Halep a declarat, după ce a învins-o în finală pe Elena Ribakina din Kazahstan și a câștigat turneul de la Dubai, că e ceva special că a câștigat al 20-lea titlu din carieră în 2020. Ea a adăugat că simte că îmbătrânește, însă sâmbătă a simțit că încă poate câștiga aceste meciuri.

200221 halep dubai

Simona Halep a învins-o pe Elena Rybakina cu scorul de 3-6, 6-3, 7-6. Meciul cu Rybakina a durat aproximativ două ore şi 30 de minute.

„E special că am câştigat al 20-lea titlu din carieră în 2020. Mi-am dorit mult să câştig acest turneu, am simţit că devin mai bună pe zi ce trece. Să joci cu o adversară atât de tânără e o provocare mare întotdeauna.

Vreau s-o felicit, a jucat fantastic şi acest meci, şi întreg turneul. Simt că îmbătrânesc, iar să joc azi împotriva ei mi-a dat puţină putere. Am simţit că încă pot câştiga aceste meciuri. Are un viitor mare, să fie încrezătoare, că se descurcă bine.

Ador să joc la Dubai, am simţit că e săptămâna mea. La finalul meciului picioarele mele erau foarte obosite. Sunt mândră că am luptat din greu şi am acest trofeu pentru a doua oară”, a spus Simona Halep după ce a învins-o pe Elena Rybakina în finala turneului de la Dubai.

În urma triumfului, Simona a câştigat 470 de puncte WTA şi suma de 696.860 de dolari.