Yuliya Dumanska a fost învinsă acasă de fostele colege de la SCM Râmnicu Vâlcea

Yuliya Dumanska a fost învinsă acasă de fostele colege de la SCM Râmnicu Vâlcea

Echipa de handbal feminin SCM Râmnicu Vâlcea a obținut duminică prima victorie din acest sezon în EHF Champions League, 25-27, în deplasare la HC Podravka Vegeta, actuala formație a Yuliyei Dumanska, fostul portar al vâlcencelor.

podravka scm ramnicu valcea

SCM Râmnicu Vâlcea jucase 6 partide în Liga Campionilor la handbal feminin fără să obțină nici un punct, până la ora meciului cu Podravka. Croatele nu stăteau nici ele mai bine, având doar 2 puncte din 14 posibile. Cele două ocupau ultimele două locuri din grupa B.

Româncele au controlat partida, cu excepția primelor minute de joc, fiind permanent în avantaj. Croatele au reușit în mai multe rânduri să se apropie la un singur gol, însă au greșit mai mult și în cele din urmă româncele s-au impus, obținând prima victorie și primele două puncte în Champions League, în acest sezon.

Yuliya Dumanska a apărat bine în poarta gazdelor, având 11 intervenții salvatoare, dar echipa sa nu a fost la fel de eficientă pe faza de atac.

Minevskaja a fost golghetera formației din Vâlcea cu 7 goluri, urmată de Trifunovic și Gonzales Alvarez, cu câte 4, în timp ce la gazde Milosavljevic a marcat de 11 ori.

Cu cele două puncte realizate duminică, Vâlcea a predat ultima poziție a clasamentului chiar gazdelor de la Podravka, urcând pe locul 6, favorizată de un golaveraj mai bun și de rezultatele directe.

(sursa: Mediafax)