SCM Craiova a urcat pe 5 după victoria cu CSM Slatina.

SCM Craiova a trecut fără probleme de CSM Slatina, scor 24-16 (14-5), sâmbătă, într-un meci din cadrul etapei cu numărul 19 din Liga Florilor.

Echipa antrenată de Bogdan Burcea și-a făcut meciul ușor încă din startul partidei. Au condus cu 4-0 și nu au mai cedat inițiativa până la final. Echipa din Slatina a marcat primul gol în minutul 5 și a mai înscris de 4 ori până la pauză.


Repriza secundă a fost echilibrată . Antrenorul craiovean a introdus pe teren toate jucătoarele avute la dispoziție, Alexandra Colac, Valentina Ion şi Roxana Stanciu s-au aflat pe lista marcatoarelor.

SCM CRAIOVA – CSM SLATINA 24-16 (14-5)

SCM CRAIOVA: Dhzukeva, Curmenț – Tătar 5, Vizitiu 5, Nikolic 3, Tănăsie 3, Ianăși 2, Trifunovic 2,Șelaru 1, Colac 1, Ion 1, R.Stanciu 1, Gjorgjievska, Seric, Costa. 

Antrenori: Bogdan BURCEA, Costin DUMITRESCU, Grigore ALBICI

Bogdan BURCEA, antrenor SCM Craiova:

“A fost o abordare bună din primul minut și am obținut o victorie meritată. Sunt bucuros că ne-am adjudecat aceste puncte și că nu am avut alte accidentări. Vreau să urez La mulți ani tuturor doamnelor și domnișoarelor și să aibă o primăvară frumoasă.”

Ana Maria Tănăsie, jucătoare S.C.M. Craiova:

“A fost o victorie muncită. Mă bucur că am luat toate punctele și sper să continuăm tot așa. Va veni o pauză de două săptămâni și sper să cristalizăm relațiile de joc.”