Echipa de handbal feminin SCM Râmnicu Vâlcea, premiată în cadrul Galei Sportului Vâlcean

Toată echipa SCM Râmnicu Vâlcea a fost premiată vineri seara, cu ocazia Galei Sportului Vâlcean.

SCM RM Valcea 191227

Toate jucătoarele, staff-ul și conducătorii de la SCM Râmnicu Vâlcea au primit din partea primarului Mircia Gutău diplomă de excelență pentru rezultatele deosebite din 2019, an în care echipa a câștigat titlul, medalie de argint în Cupa României și a obținut calificarea în Main Round – Liga Campionilor.

În plus, organizatorii Galei Sportului Vâlcean au acordat un premiu special celor trei vicecampioane mondiale din lotul echipei vâlcene, Mireya Gonzalez, Alicia Fernendez și Marta Lopez. La gală au fost prezenți și antrenorii Victorina Bora, Bogdan Burcea și Gheorghe Tadici, veniți la Râmnicu Vâlcea cu ocazia Memorialului Constantin Tită, dar și vicele FRH, Steluța Luca, alături de foste glorii ale handbalului vâlcean, precum Luminița Huțupan, Simona Gogârlă, Mori Torok Duca sau Edit Matei. Tehnicianul de la HC Zalău, Gheorghe Tadici a primit o plachetă pentru rezultatele avute în trecut la CS Oltchim.

Gala a fost organizată de Primăria Municipiului Rm. Vâlcea și Consiliul Județean, fiind premiați sportivii cu rezultate deosebite din 2019.

 

sursa: Mediafax