EXCLUSIV. Scandal la CFR! Ce salarii a plătit Neluțu Varga și pe cine a lăsat cu buza umflată!

Neluțu Varga s-a asigurat că jucătorilor din echipa de bază nu le va lipsi nimic pentru îndeplinirea obiectivului.

CFR CLUJ

Dan Petrescu și-a negociat la sânge venirea la CFR Cluj, deoarece este conștient că dacă nu câștigă acest campionat, atunci imaginea sa se va face țăndări, în condițiile în care Alin Minteuan avusese cinci meciuri fără greșeală și nu era motiv de schimbare pe banca tehnică.

Astfel că, "Bursucul" s-a interesat de la început ce restanțe salariale sunt la jucători, iar apoi i-a cerut lui Neluțu Varga să îi aducă pe aceștia cu banii la zi, deoarece el vrea liniște în vestiar ca să poate să îi facă pe băieții săi să tragă la maximum pentru îndeplinirea obiectivului.

Ediție.ro a aflat că Neluțu Varga s-a conformat și a băgat de urgență mâna în buzunar. Însă a hotărât să plătească salariile restante doar la jucătorii din primul 11 plus rezerve, iar pe o mare parte dintre angajații din club, dar și pe jucătorii împrumutați de la CFR pe la alte echipe prin Liga 1 i-a lăsat cu ochii în soare. Prin clubul din Gruia se vorbește că restanțele salarile la cei neplătiți sunt tocmai de prin luna ianuarie, iar lumea deja a început să comenteze destul de mult pe acest subiect.