Mirel Rădoi încearcă să-l convingă pe Ştefan Radu să revină la echipa naţională

Selecționerul reprezentativei României, Mirel Rădoi, încearcă să îl convingă pe Ștefan Radu să revină la lot pentru barajul cu Islanda, care va avea loc în data de 26 martie.

stefan radu

Nicolae Dică a dezvăluit că selecţionerul Mirel Rădoi îl doreşte pe Ştefan Radu în lotul României pentru barajul cu Islanda.

„Este un jucător care joacă de 11 ani în Italia, ni-l dorim enorm. Sperăm ca Mirel să-l convingă să vină la echipa naţională. Mirel munceşte! A avut discuţii cu el. O să vedeţi dacă vom reuşi sau nu. Discutăm în continuare cu el, vedem. Este greu de convins, dar noi încercăm. Cred că ar fi bine şi pentru el să revină. Este spre sfârşit de carieră şi o calificare la Campionatul European ar fi o încoronare extraordinară pentru el, ca jucător”, a spus Dică, la Digi Sport.

Pentru reprezentativa României, Ştefan Radu a jucat ultima dată în 2013, în partida cu Ungaria, încheiată cu scorul de 2-2.

Fundaşul a adunat 13 selecţii la prima reprezentativă a României.

Radu este jucătorul lui Lazio încă din anul 2008, când a ajuns acolo în urma unui transfer de la Dinamo. Italienii au plătit 3.85 de milioane de euro.

România va întâlni Islanda, în semifinalele play-off-ului Ligii Naţiunilor, la data de 26 martie. Dacă va învinge Islanda, România se va înfrunta în finala din 31 martie cu câştigătoarea meciului Bulgaria-Ungaria.

(sursa: Mediafax)