Islanda câștigă în amicale și fără vedete

Echipa națională de fotbal a Islandei, adversara României din semifinalele barajului pentru EURO 2020, a efectuat un cantonament în Statele Unite ale Americii, în perioada 13-19 ianuarie, unde a câștigat amicalele cu Canada și El Salvador.

nationala islanda

Duminică, Islanda a câștigat jocul amical cu El Salvador, disputat la Los Angeles, scor 1-0. Unicul gol a fost marcat în minutul 65, de Kjartan Finnbogason, atacantul legitimat la formația daneză de ligă a doua Vejle.

Joi, nordicii au trecut tot cu 1-0 de Canada. Cel care a marcat a fost Holmar Orn Eyjolfsson, fundașul echipei Levski, în minutul 21.

În cantonamentul din SUA, din naționala Islandei au făcut parte jucători care evoluează în țări unde campionatul nu s-a reluat, astfel că au lipsit numele cele mai importante din lotul lui Erik Hamren.

Islanda este adversara României din semifinalele barajului pentru EURO 2020. Cele două se vor întâlni joi, 26 martie, la Reykjavik, într-un duel care va avea loc într-o singură manșă. Câștigătoarea acestei partide va juca finala barajului pentru turneul final cu învingătoarea meciului dintre Bulgaria și Ungaria.

(sursa: Mediafax)