Sabin Lupu a eșuat și la Timișoara. Se gândește să se lase de fotbal!

Cariera lui Sabin Lupu a luat-o serios la vale.

sabin lupu fcu

Sabin Lupu a părăsit pe ușa din dos FC Universitatea Craiova, iar el cunoaște prea bine motivele, dar se pare că nu i-a mers prea bine nici la Timișoara.

După ce a fost titular în două dintre partidele bănățenior din acest sezon de Liga 2, Lupu a anunțat dintr-o dată rezilierea contractului cu ACS Poli Timișoara. Mai mult, acesta chiar a avansat ideea că se gândește serios să se lase de fotbal la doar 26 de ani.

"Am luat decizia de a pleca de la Timișoara, nu pot să intru în amănunte. A fost decizia mea. Chiar mă gândesc serios să mă las de fotbal. Le mulțumesc tuturor pentru tot sprijinul acordat", a spus Lupu pentru ProSport.

În momentul în care a reziliat contractul cu FCU, în iarnă, Sabin Lupu a făcut niște declarații publice, despre încetarea angajamentului cu echipa din Bănie, care nu au avut deloc legătura cu adevarul. Dar, din păcate pentru el, Sabin Lupu nu a știut să profite de calitățile fotbalistice pe care le-a avut și nu a mai reușit să ajungă să joace în Liga 1 așa cum și-a dorit. Sabin Lupu a făcut parte alaturi de Cornel Suciu în una dintre generațiile talentate de juniori ale Universității Craiova.