Băiatul lui Poștașu a ieșit campion al Județului Dolj cu Școala Gimnazială nr. 24 "Sfântul Gheorghe" din Bănie!

Băiatul lui Poștașu a ieșit campion al Județului Dolj cu Școala Gimnazială nr. 24 "Sfântul Gheorghe" din Bănie!

Elevii Școlii Gimnaziale Sfântul Gheorghe din Craiova au ieșit campioni ai Județului Dolj.

postasu jr

Fotbalul se mănâncă pe pâine în Bănie, iar micuții fotbaliști din Craiova nu pierd o zi fără să trăiască la intensitate maximă emoțiile jocului de fotbal. În acest weekend în Craiova a avut loc sâmbătă și duminică Olimpiada Națională a Sportului Școlar, iar campioni ai Județului Dolj au ieșit elevii Școlii Gimnaziale Sfantul Gheorghe din Bănie. În echipa pregătită de profesorul de sport Marian Popescu este și fiul celebrului fan al lui FC Universitatea Craiova, Ovidiu Mihăilescu, cunoscut sub porecla de Poștașu.

postsu jr 2

Mihăilescu Alexandru, 9 ani, elev în clasa III-a, este unul dintre cei mai talentați fotbaliști ai Școlii Gimnaziale nr. 24 Sfântul Gheorghe din Bănie, dar este și fotbalist legitimat la Grupa de juniori a Științei, grupa 2012, pregătită de antrenorul Costel Dumitrașcu.

În finală, școala lui Mihăilescu Alexandru a învins Școala Gimnazială Decebal, după loviturile de departajare, în timpul regulamentar scorul fiind 2-2.

La competiție au luat parte 23 de echipe din tot Județul Dolj. Școala Gimnazială Sfantul Gheorghe s-a calificat în faza următoare, cea care va avea loc în luna aprilie. Anul trecut, școala profesorului Marian Popescu a ocupat locul 4 pe țară.