Thriller la Cesena! România - Anglia 4-2, după un meci nerecomandat cardiacilor!

România a învins Anglia cu 4-2 la Campionatul European Under 21.

IANIS HAGI 2

Naționala de tineret a României este pe cale să scrie istorie la Campionatul European din Italia-San Marino. După ce tinerii fotbaliștii ai lui Mirel Rădoi au câștigat partida cu Croația, scor 4-1, de aceasta dată, sub privirile a 10.000 de români prezenți în tribunele stadionului de la Cesena, dar și a altor 20 de milioane de români aflați în spatele televizoarelor fotbaliștii români au jucat într-un meci nerecomandat cardiacilor. Iar cei care nu au avut pastilele la îndemână rău au făcut.

După o primă repriză în care Ivan a avut două ocazii mari de gol, iar Anglia a dominat teritorial, în partiea a doua a jocului toate cele șase goluri s-au marcat în ultimele 15 minute. România a descis scorul prin Pușcas, în minutul 76 din lovitură de la 11 metri, însă englezii au egalat prin Gray, min 80. Ianis Hagi ne aduce aminte din ce în ce mai tare de Gică Hagi, iar în minutul 85 duce scorul la 2-1. Credeați că am scăpat de emoții? Nici vorbă! După doar un singur minut Anglia ne egalează din nou prin Abraham, min 86.

Dar pe teren se află Florinel Coman, iar jucătorul intrat între timp pe gazon în locul apaticului Ivan reușește să facă 3-2 prin șut de la 20 de metri, însă și cu largul concurs al portarului din Albion. Cireașa pe tort a fost pusă în minutul 90 +3 de același Coman, iar după două goluri marcate și un 11 metri obținut, Gigi Becali iar o să ceară 100 de milioane de euro pe jucătorul său.

România U21: Ionuţ Radu - Manea, Nedelcearu, Paşcanu, Fl.Ştefan - Tudor Băluţă, Cicâldău - Dennis Man, I.Hagi, Ivan - Puşcaş

Au mai jucat Florinel Coman, Vlad Dragomir și Nedelcu