EXCLUSIV. După ce i-a dat un eurogol lui Chindriș a semnat cu o echipă din Liga 1. Cine este jucătorul!

EXCLUSIV. După ce i-a dat un eurogol lui Chindriș a semnat cu o echipă din Liga 1. Cine este jucătorul!

Echipele din Liga 1 se întăresc cu fotbaliști de mare perspectivă din Liga 3.

Capture CHINDRIS

Alexandru Câmpanu, 18 ani, fotbalistul celor de la Alexandria, va deveni din luna iunie jucătorul formației de Liga 1 FC Botoșani. Tânărul fotbalist, trecut pe la centrul de juniori al Concordiei, dar și pe la Academia lui Gică Hagi, s-a făcut remarcat în acest sezon în tricoul Alexandriei din Liga 3.

Mijlocașul dreapta al Alexandriei a reușit să îi marcheze un gol spectaculos lui Claudiu Chindriș, portarul lui FCU, încă din secunda 25 a partidei Alexandria-FCU, scor 1-0. Ediție.ro a aflat că după această reușită, dar fiind monitorizat și de mai mult timp, FC Botoșani a decis să îl transfere pe fotbalistul respectiv.

Informația ne-a fost confirmată de impresarul lui Câmpanu, Sorin Paraschiv. "Este adevărat. Câmpanu a semnat cu FC Botoșani pe o perioadă de patru ani. Croitoru a fost cel care l-a urmărit în tot această perioadă", a spus Paraschiv.

Ediție.ro a aflat că, la Alexandria, Câmpanu câștiga un salariu de 1.900 lei, iar moldovenii vor plăti câte 5.000 de lei ca indemnizație de formare cluburilor pe unde tânărul jucător a fost format.

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, a confirmat și el transferul lui Câmpanu. "Da! Este adevărat. Campanu de la Alexandria a semnat cu noi. Este un jucător de mare perspectivă și după Moruțan vreau să scot pe piață un alt tânăr fotbalist de care în mod sigur o să auziți mai multe lucruri une bîn anii viitori", a spus Iftime pentru Ediție.ro.