EXCLUSIV. "Pe cartea mea de muncă scrie Universitatea Craiova!"

Costică Băzăvan, 55 de ani, este cel mai vechi angajat al lui FC Universitatea Craiova.

200210 costica bazavan 

Ediție.ro a anunțat că în aceste zile va încerca să îi prezinte din Antalya pe oamenii din spatele "scenei", care au un aport considerabil la bunul mers al lucrurilor de la FC Universitatea Craiova, dar nu sunt cunoscuți publicului. Dacă luni i-am prezentat pe asistentul medical Genel Cernitu și pe maseurul Mihai Ciobanu, marți am stat de vorbă cu cel mai vechi angajat din cadrul clubului FC Universitatea Craiova, magazionerul alb-albaștrilor, Costică Băzăvan, 55 de ani.

Sigur pe el, dar și mândru că vorbește despre munca pe care o depune la FC Universitatea Craiova, nea Costică, așa cum îi spun jucătorii Științei, ne-a mărturisit cum a ajuns să lucreze la una dintre cele mai iubite echipe din România. "Mă bucur că am posibilitatea să vorbesc despre Universitatea Craiova pentru că noi suntem adevărata Universitatea Craiova, iar pe cartea mea de muncă scrie Universitatea Craiova. Cum am ajuns la această echipă? 

200210 echipament fanion banderola

Am ajuns în primăvara anului 2008 prin intermediului unui prieten foarte drag mie și un om foarte bun, dar care din păcate acum nu mai este printre noi. Este vorba despre Marian Dinu (n.r. - fostul administrator al stadionului "Ion Oblemenco"). Sunt sigur că acum mă aude de acolo de sus iar eu o să îi mulțumesc toată viața mea că m-a recomandat conducerii Universității.

Atunci eram un simplu muncitor și lucram la întreținerea gazonului, gazon care a fost făcut din banii domnului Adrian Mititelu, cum tot din banii dânsului s-au făcut vestiarele, tribuna oficială plus terenurile de antrenament. Dar unii au uitat aceste lucruri și au uitat ce a făcut domnul Adrian pentru stadionul Ion Oblemenco.

Ulterior am ajuns magazionerul echipei și vă pot spune că s-a rupt sufletul în mine când Universitatea Craiova a fost dezafiliată. Cei care au vrut să dea atunci în domnul Adrian au lăsat pe fără serviciu foarte mulți oameni în acea perioadă, plus că au rupt inimile tuturor suporterilor Universității Craiova", și-a început discursul magazionerul clubului din Bănie.

"Adrian Mititelu ne oferă condiții și echipament de Liga 1"

În continuare, Costică Băzăvan ne-a vorbit și despre profesionalismul din tabăra oltenilor, atunci când vine vorba de imaginea clubului.

"Poate că și eu sunt mai exigent cu jucătorii uneori, iar ei se mai supără pe mine atunci când vin să le dau echipamentul de antrenament sau de meci, dar eu știu că domnul Adrian ne oferă toate condițiile și este foarte exigent atunci cînd vine vorba de cum se îmbracă și cum arată jucătorii Universității.

200210 costica bazavan zanfir

Dânsului mereu i-a plăcut să ne ofere cel mai frumos echipament din România, nici în Liga 1 nu sunt multe cluburi cu echipament Adidas. Și aici, în hotel, suntem îmbrăcați foarte frumos din cap până în picioare, deși sunt sigur că o să spuneți că sunt subiectiv, dar vreau să vă uitați și la alte echipe. Eu fac tot posibilul ca echipamentul staff-ului și al băieților să arate impecabil, atât la antrenamente cât și la meciuri. Aici, la hotelul de cinci stele din Antalya, am totul asigurat ca să le pun în timp util la dispoziție băieților echipamentul în cea mai bună stare.

M-am bucurat din suflet când, în 2017, fiul domnului Adrian Mititelu mi-a spus că tatăl său vrea să pună echipa din nou pe picioare. Am fost invitat la dânsul la birou, am discutat acolo, și am bătut palma. Creștea inima în mine că mă întorsesem la echipa mea de suflet iar patronul echipei mă angajase din nou.

200201 costica bazavan

Domnul Mititleu, când vine la cantonamentul echipei, intră mereu în magazie să vadă cum se prezintă lucrurile iar dacă ceva nu este în regulă, eu sunt cel tras la răspundere, patronul are tot dreptul să facă asta.

Însă, dacă este nevoie de ceva în plus legat de echipament, eu îi comunic domnului Lucian Mitu, directorul departamentului nostru de marketing, și în maximum două-trei zile tot ce am comandat vine la cantonament", a spus Băzăvan.