Înfrângere neașteptată în Bănie. FCU-Oțelul, 0-2

Știința a pierdut, pe teren propriu, partida din etapa a zecea a Superligii

230922 fcu otelul faza01

FC Universitatea Craiova venea la meciul cu Oțelul după două victorii, 4-0 cu Farul și 1-0 cu Dinamo, iar toată suflarea alb-albstră nu concepea decât victoria cu Oțelul.

Astfel că Știința a început tare meciul din Bănie, iar în min 3 Albu a ratat incredibil din 4 metri, reluând peste poartă centrarea lui Chițu. Ulterior, Van Durmen a avut și el o ocazie de gol, urmat de Blănuță, care a nimerit bara după ce a reluat cu capul din mijlocul careului de 16 metri.

230922 fcu otelul chitu

Lacroix a închis seria ratărilor din prima repriză, după ce a reluat tot cu capul o centrare din corner, astfel că la cabine s-a întrat cu 0-0, iar oltenii așteptau să pice golul în poarta oaspeților în repriza a doua cât mai repede.

Însă, socoteala din vestiar nu s-a potrivit și cu cea de pe teren. Știința a fost de nerecunoscut în al doilea mitan, iar Fatai, '62, și Bodișteanu, '80, au perforat plasa porții lui Popa.

FCU pierde neașteptat partida în fața unei nou promovate, iar alb-albștrii se vor pregăti acum pentru meciul de Cupa României cu Dinamo.

FC U CRAIOVA: Popa – Compagnucci, Lacroix, Henriques, Mascarenhas – Baeten, Dr. Albu, Achim (cpt.), Van Durmen – Chițu, Blănuță
Rezerve: Gurău, Negru, Diamantis, Pop, Buta, Asamoah, Bauza, Sidibe, Bahassa

OȚELUL:
Dur Bozoancă – Adăscăliței, Yabre, Lovric, Zhelev – Ariel Lopez – Cisotti (cpt.), Teles – Tănasă, Al. Pop, Maciel
Rezerve: R. Stoian – S. Rus, Zivulic, Bodișteanu, Jardan, G. Cîrjan, M. Silva, Latouchent, Fatai