Mititelu jr nu l-a uitat pe Kovacs: „Este un distrugător de meciuri!"

Adrian Mititelu jr l-a atacat pe Istvan Kovacs după ce acesta a mai distrus un alt meci din Superliga.

kovacs

Adrian Mititelu jr nu l-a iertat nici acum pe Istvan Kovacs, după ce arbitrul din Carei, dar cu locuința în Cluj, a privat Știința în sezonul trecut de calificarea în cupele europene după finala barajului CFR-FCU.

După ce Kovacs a refuzat să acorde clar două lovituri de la 11 metri Petrolului, favorizând astfel CFR, Mititelu jr a reacționat pentru Fanatik: „

"Sunt probleme mari de arbitraj și or să persiste în continuare. Se pare că cei din conducerea fotbalului românesc nu fac nimic în privința aceasta, ba chiar îl susțin din ce în ce mai mult pe acest Istvan Kovacs. Este un distrugător de meciuri și face niște parti-pris-uri (n.r. aprecieri subiective) de 15 ani, imense. Asta este România și începem să ne obișnuim cu lucrul acesta. Când ne arbitrează domnul Istvan Kovacs știm clar că plecăm un un mare dezavantaj. 

În meciul de baraj pentru Conference, l-a dat afară pe Bauza. Nu a văzut un penalty clar la Manea, care a făcut henț. Cu câteva luni înainte, când am jucat cu CSU în tur, a dat un penalty când mingea i-a atins firele de păr de la mână lui Bahassa.

istvan kovacs

Acum nu mai dă penalty-uri, înainte era foarte bun când le dădea. El este atât de bun arbitru, în cât nu se mai uită la camera VAR, pentru că nu are cum să greșească. Asta e aroganța lui Istvan Kovacs, el nu trebuie să vadă camera VAR niciodată. Și dacă o vede, tot ca el va face. Din punctul meu de vedere, au fost ambele faze penalty, fără discuții. Au fost niște semne de întrebare la faza cu portarul de la CFR și atacantul de la Petrolul, însă îl împiedică clar, altfel era gol. Mi se pare că își păstrează pasiunea față de o singură echipă. Nu neapărat că este omul de casă al celor de la CFR, dar acest om manifestă niște frustrări asupra patronilor care îl critică sau care îi pun la îndoială valoarea lui ca arbitru. O să vedeți că și împotriva lui Gigi Becali, dar și împotriva noastră o să aibă arbitraje execrabile, din cauza faptului că l-am împiedicat de-a lungul timpului. Cu tot respectul pentru domnul Cristi Balaj, dar știu că a făcut o declarație în care povestea că atunci când Marian Iancu îl contesta public, când arbitra la Timișoara avea o oarecare tentă să greșească împotriva lor. Deci, se întâmplă, pentru că sunt și ei oameni. Însă, ce face Istvan Kovacs este o rușine. Merită să fie scos din arbitraj și uitat acolo într-un colț. 

210523 fcu dunarea adrian mititelu jr

Să ai camera VAR și să nu te uiți o dată care este problema. De ce mai este această cameră VAR? Și domnul Horia Mladinovici, care este un arbitru foarte corect, nu înțeleg de ce nu se uită pe camera VAR. Oricum, degeaba. O să iasă domnul Kyros Vassaras și va spune că nu a fost penalty. O să aranjeze ei bine fazele, cum o fac deja, ca niște specialiști în arbitraj. O să spună că a apărat foarte bine domnul Kovacs. Istvan Kovacs este dușmanul clubului nostru. Nu există așa ceva. Ce a făcut acest om de-a lungul anilor echipei noastre, va rămâne în istorie ca fiind unul dintre cei mai mari călăi ai unei echipe.”, a mai spus Adrian Mititelu Jr.