Dan Vasilică: „Am muncit enorm să ajung aici. Îmi place presiunea. Cu Dică m-am înțeles excelent!"

FC Universitatea Craiova este pregătită pentru meciul cu Rapid.

dan rapid 3

Dan Vasilică, Aurelian Chițu și Willi Baeten au susținut o conferință de presă înaintea partidei cu Rapid. FC Universitatea Craiova-Rapid se va disputa vineri, pe "Ion Oblemenco", cu începere de la ora 21:30.

"E un meci ca orice meci pe care l-am avut până acum și sunt convins că așa vor fi toate. Pentru noi toate meciurile sunt la fel de grele. Este o responsabilitate pentru noi când cineva îți dă credit, dar este și o strategie a clubului. Nu vrem să dezamăgim și vrem să strângem o zestre cât mai bună pentru antrenorul care o să vină. Eu unul sunt pozitiv. Știu ce implicare am la echipă și cât muncesc. Am muncit foarte mult să ajung aici. Presiunea îmi place, iar dacă vrei fotbal adevărat trebuie să iubești presiunea. Am lucrat foarte bine cu Dică. Excelent! Mă bucur că am avut această oportunitate. Sper să mai am pe viitor această posibilitate și îmi pare rău că experiența asta a fost destul de scurtă. Ne doream cu toți să avem rezultate. Ne-am dorit cu toții să legăm victoriile", au sunat câteva dintre declarațiile lui Dan Vasilică.

Aurelian Chițu a declarat: „Între noi și Rapid mereu au fost meciuri foarte frumoase, dar să știți că fiecare meci diferă și nu poți să știi ce se va întâmpla mâine seară. Însă, un lucru este clar. Noi ne dorim victoria. Mă bucur că sunt în față acolo sus în topul golgheterilor și m-as bucura și mai tare dacă și la final aș fi acolo sus. Nu e important să marchez eu neapărat cu Rapid. Important e să facem cu toți un joc bun și să câștigăm".

Baeten a declarat: „Meciurile cu Rapid sunt foarte speciale pentru fanii noștri, iar eu îmi doresc să câștigăm și de această dată. În ultimul timp au fost meciuri spectaculoase între noi și cei de la Rapid, iar acum sper să profităm și că jucăm pe teren propriu. Locul în clasament nu este cel pe care ni-l dorim, deoarece noi avem un lot cu calitate și suntem convinși că putem să fim mult mai sus în clasament.