Pușcaș, atac la echipa lui Andrici: "Te-ai născut acum zece ani și spui că ești același de acum 40 de ani?!"

Marcel Pușcaș a lansat un atac asupra echipei lui Adrian Andrici.

marcel puscas

Directorul general al lui FC Universitatea Craiova, Marcel Pușcaș, a vorbit la FANATIK despre echipa acționarului majoritar Adrian  Andrici. „Palmaresul nu-ți aparține. Ca dovadă, sentința tribunalului. Nu mai insist cu problemele juridice și așa mai departe. Faptul că tu ai închiariat un nume pe baza unei cereri și a unei relații bune, putea și echipa din Calafat sau din Dăbuleni să închirieze numele de la Pavel Badea.

Scrie-ți numele frumos și gata! Mai sunt oameni pe care îi cheamă și azi Eminescu sau Iorga, dar nu sunt Mihai Eminescu sau Nicolae Iorga! Te-ai născut acum zece ani și spui că ești același de acum 40 de ani?! Și palmaresul nu e la tine, atenție! Când lucrurile astea se petrec cu orice preț, toată lumea se bucură, dar tot aceeași oameni ajung să înjure echipa. Dumnezeu e sus și vede, în ciuda faptului că unii cred sau nu! Ori atunci când minți, că acei jucători mari, cu mulți sunt chiar prieten, când afirmi că ei au participat în urmă cu 40 de ani la un meci, când tu ai fost înființat în 2013, în urmă cu zece ani… Ai 30 de ani lipsă din buletin.

Aș vrea să îi întreb pe foștii fotbaliști, prietenii și colegii mei dacă au jucat la echipa asta acum 40 de ani, fiind echipă înființată în 2013, repet. De unde? (n.r. de ce s-au dus la această festivitate?) Pentru că tuturor ne place să fim băgați în seamă. Nevoia de importanță e a doua natură umană. Reușesc să-i bage în seamă, ei spun, ‘Ok, mă bucur, vă mulțumim că ne băgați în seamă”, a mai spus Marcel Pușcaș