Nicolo Napoli și Aurelian Chițu, ultimele impresii înainte de rejucarea partidei Sepsi-FC Universitatea Craiova

Nicolo Napoli și Aurelian Chițu au susținut o conferință de presă.

 230314 napoli chitu conferinta

Cu o zi înainte de rejucarea meciului Sepsi-FC Universitatea Craiova, Nicolo Napoli și Aurelian Chițu au vorbit despre jocul de la Sfântu Gheorghe, meci care se va disputa joi, cu începere de la ora 21.

Ne aşteaptă un meci foarte dificil. Este ultimul meci, băieţii sunt pregătiţi şi vreau să avem un joc foarte bun, mergem acolo să câştigăm. Este o finală, trebuie să ne întoarcem cu trei puncte de la Sepsi. Normal că mergem la victorie, noi mereu mergem să câştigăm meciul. Acum e unul special şi avem nevoie să câştigăm, fără egal. Nu cred că vom fi întâmpinaţi cu ostilitate. Avem nevoie să facem un meci bun pentru a ne califica în play-off", a spus Nicolo Napoli

Aurelian Chițu a declarat: „Ne aşteaptă un meci foarte dificil. Noi am făcut ca echipa să ajungă în această poziţie şi sper să reuşim calificarea. Nu ai cum să te gândeşti la meci egal. Eu cred că avem o şansă mare. Nu ştiu câtă lume credea că ne putem califica în play-off, acum avem o şansă unică. Trebuie să mergem cu încredere şi să câştigăm. Mă aştept ca Sepsi să joace cu foarte mare ambiţie, aşa cum vom juca şi noi, va fi un meci foarte frumos cred eu".