Nicolo Napoli și Andre Duarte vor toate cele din puncte puse în joc din partida cu UTA

Nicolo Napoli și Andre Duarte au susținut o conferință de presă înainte de partida cu UTA.

230121 napoli duarte conferinta

FC Universitatea Craiova va întâlni duminică, cu începere de la ora 15:30, UTA Arad. Partida se va desfășura pe arena „Ion Oblemenco" din Bănie. Înainte de acest meci, sâmbătă, de la ora 14:30, Nicolo Napoli și Andre Duarte au susținut o conferință de presă.

Vom întâlni o echipă bună, iar UTA va veni să încerce să câștige acest meci. Însă noi ne-am pregătit foarte bine în peroioada cantonamentului și în această săptămână, cu câte două antrenamente pe zi, și vom face tot ce depinde de noi să câștigăm toate cele trei puncte. Vrem să strângem cât mai multe puncte. Nu mă gândesc la un obiectiv anume, ci noi trebuie să luăm fiecare meci în parte și să adunăm cât mai multre puncte. Băieții sunt concentrați acum pentru partida cu UTA. Două victorii te pot urca acolo sus, dar și două înfrîngeri te pot duce acolo la retrogradare.

Papadopoulos a reziliat contractul după o discuție cu patronatul. El a avut și niște probleme la genunchi, dar a decis cu patronul de comun acord să rezilieze contractul. Mă bucur că a revenit și Duarte. Am avut o discuție cu el, atât eu cât și patronul, și mă bucur că a înțeles", a spus Napoli.

La rândul său, Duarte a declarat: „Vom avea un meci foarte important pe care ne dorim să îl câștigăm. Suntem focusați pe acest meci și vrem să îl câștigăm, mai ales că îl jucăm pe teren propriu și în fața propriilor fani. Am revenit după ce am avut o discuție cu patronul. Fiecare avem vise și trebuie să luptăm pentru ele, este normal lucrul ăsta în fotbal, dar am vorbit cu patronul și cu antrenorul și uitați-mă aici. Am înțeles situația, iar eu sunt jucătorul lui FCU. Eu cred că putem să ajungem în cupele europene"